dijous, 5 d’octubre del 2017

Concerts destacats d’octubre a L’Auditoricentr


DESTACATS  OCTUBRE 2017
TRIFONOV,
SOBRE CHOPIN
(Música de Cambra)

Dimecres 4 d'octubre 
Daniil Trifonov, un dels pianistes amb més projecció internacional, presenta un programa centrat en l’homenatge que Mompou i Rakhmàninov van fer a Chopin.
Preu: 48€ (38€ per abonats de Cambra, Ibercamera i OIA)
EL CONCERT PER A VIOLONCEL D'ELGAR
(Temporada OBC)

Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 d'octubre 

L’OBC interpretarà l'última gran obra d’Elgar amb Daniel Müller-Schott i la tercera simfonia de Copland. Un dels concerts imprescindibles d'aquesta temporada!
Preu: de 10€ a 56€
GOGO PENGUIN (KOYAANISQATSI)
A new score (performed live)
(Sit Back)

Divendres 13 d'octubre

GoGo Penguin inaugura la programació del nou cicle Sit Back i la 15a edició del festival In-Edit revisitant la banda sonora que va compondre Philip Glass pel documental de culte “Koyaanisqatsi”.
Preu: 15€
RHAPSODY IN BLUE (Temporada Banda Municipal de Barcelona)
Diumenge 22 d'octubre
El jazz simfònic de George Gershwin obre la temporada de la Banda, amb  el pianista Josep Colom i la seva versió de la mítica Rhapsody in Blue. Salvador Brotons ens farà ballar amb les impressionants Danses simfòniques de Rakhmàninov.
Preu: 16€
QUARTET CASALS:
INTEGRAL BEETHOVEN
(Música de Cambra)

Dijous 5 i divendres 6 d'octubre
Presentem un gran projecte per celebrar el 20è aniversari del Quartet Casals: la interpretació de la integral dels quartets de Beethoven, des dels primers de 1798 al darrer, de 1826.
Preu: 28€
VESPRES DE MONTEVERDI
Jordi Savall - El So Original
(Música Antiga)

Dimarts 10 d'octubre 
Dins el marc del 450è aniversari del naixement de Monteverdi, L'Auditori presenta les Vespro della Beata Vergineen versió de la Capella Reial de Catalunya i Hespèrion XXI sota la direcció de Jordi Savall.
Preu: de 10€ a 58€
QUADRES D'UNA EXPOSICIÓ DE MUSSORGSKI
(Temporada OBC)

Divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 d'octubre
L'Orquestra rep a Krylov, un dels millors violinistes del món, per interpretar el Concert per a violí de Xostakóvitx. També sonarà l’immortal Quadres d'una exposició de Mussorgski.
Preu: de 10€ a 56€
IT'S TIME: OCTAVI RUMBAU. ALBERT QUESADA + ACME
(Escenes & Sampler Sèries)

Divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 d'octubre
Inaugurem Escenes i Sampler Sèries ambIt’s time, un projecte de creació conjunta per a tres ballarins, trio de corda, percussió i electrònica que explora la percepció del temps a través de la conjunció entre la música i la dansa.
Preu: 15€
Més informació i horaris a https://www.auditori.cat/
Les seves dades figuren en el fitxer Activitats de L’Auditori, resposabilitat del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra. Pot corregir o accedir a aquestes dades comunican-t’ho al telèfon 93.247.93.00 o a l’adreça electrònica info@auditori.cat.