divendres, 6 d’octubre del 2017

El Platges de Mataró suma la seva segona victòria a Copa Catalunya a domicili



Després de perdre a casa, el conjunt mataroní es refà i s'endú la seva segona victòria d'Igualada

Les noies d'Adrià Castejón tornen a recuperar el camí de la victòria després de sumar la seva segona victòria a domicili, aquest cop davant l'Igualada, en un partit marcat per la defensa mataronina al primer i tercer quart.

Un partit que va començar amb el conjunt local molt incòmode i que, malgrat que les grogues tampoc no estaven molt encertades ofensivament, van aconseguir les primeres diferències al marcador.

Reacció igualadina al segon quart, recuperant-se ofensivament i aconseguint enviar el partit al descans amb empat al marcador.

A la represa, les mataronines van tornar a imposar la seva defensa. Una defensa que els permetria acabar el quart amb avantatge i una avantatge que, per primer cop, també defensarien a l'últim període gràcies, ara sí, al seu millor encert ofensiu.

Igualada 49 – 54 Platges de Mataró

Platges de Mataró: Gómez (3), Cuni, Balmes, King (14), Coll (2), Magriña (13), Del Moral (2), Harris (12), Washington, Milla (8) i Murat. 13 de 36 en tirs de 2, 5 de 16 en tirs de 3 i 13 de 17 en tirs lliures.
Parcials: 8-12, 16-12, 8-12 i 17-18

Publicat per
http://totmataro.cat/esports/basquet/item/39931-el-platges-de-mataro-sumava-la-seva-segona-victoria-a-copa-catalunya-a-domicili