divendres, 29 de setembre del 2017

Newsletter Octubre

Tota la saviesa de qui al llarg de la seva carrera s’ha envoltat dels noms més importants del jazz. Una masterclass de luxe amb el saxofonista Logan Richardson, que arriba a Barcelona amb Shift sota el braç. Es tracta del seu debut amb el segell Blue Note i hi està acompanyat de llegendes com Pat Metheny, Jason Miran, Harish Raghavan i Nasheet Waits, un treball eclèctic però sòlid amb escapades cap el free jazz que no menysté el fons melòdic.

19 / OCTUBRE

Masterclass amb Logan Richardson

Compartir    

19 / OCTUBRE

Concert amb Logan Richardson

Compartir    

L’ambiciós projecte personal i artístic d’Ambrose Akinmusire el situa com un dels grans exponents del jazz del segle XXI. Ho demostra el fet d’haver estat apadrinat per Steve Coleman o Jack DeJonette (que fins i tot el considerà l’esperit més lliure de la trompeta després de Miles Davis), o enregistraments A Rift in Decorum, que presentarà a Barcelona en concert després d’una masterclass imprescindible per als amants del seu instrument.

20 / OCTUBRE

Masterclass amb Ambrose Akinmusire

Compartir    

20 / OCTUBRE

Concert amb Ambrose Akinmusire

Compartir    

Tres inicials, tres músics, tres exponents de tota una generació de jazz-menque va veure néixer el 2015 un dels trios més poderosos de la nostra escena en les darreres dècades. El trio format per Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats ha recollit les alabances unànimes de crítica i públic i ara els tindrem a l’abast per una lliçó magistral de jazz amb el denominador comú de l’audàcia, la intensitat i la creativitat que defineixen aquest grup.

28 / OCTUBRE

Masterclass amb M.A.P

Compartir    

28 / OCTUBRE

Concert amb M.A.P

Compartir    

Joshua Redman, un dels seus grans col·laboradors, diu: “Aaron Goldberg ho té veritablement tot, un dels pianistes més interessants, inventius i lírics que mai escoltaràs”. Després de deixar records inesborrables al mític Village Vanguard de Nova York, ara arriba a Barcelona amb el trio que l’ha consolidat a l’escena internacional (amb Reuben Rogers i Eric Harland). La seva visita promet una bona dosi de mainstream modern, versàtil i imprevisible.

30 / OCTUBRE

Masterclass amb Aaron Goldberg trio

Compartir    

30 / OCTUBRE

Masterclass amb Aaron Goldberg trio

Compartir    

La millor música al Cafè del Conservatori! Arrenca la temporada de Jam Sessions del Conservatori del Liceu, que fins al desembre formarà part de la programació oficial del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Cada dijous al vespre, podreu gaudir del festival en un ambient únic de la mà dels professors del centre, liderant grups d’alumnes del Conservatori. No us perdeu les dues primeres jams amb Roger Mas i Dee Jay Foster.

OCTUBRE

JAM SESSIONS

Compartir    

NOTÍCIES

Nou conveni de vinculació entre el Conservatori del Liceu i l’escola La Salle Sant Celoni, amb el qual aquest centre s’incorporarà al projecte de Primaria Musical del Conservatori

El Liceu SuperSax Project va omplir l’Avinguda de la Catedral de Barcelona en un trepidant concert en el marc de les Festes de la Mercè.

El Cor de Cambra del Conservatori del Liceu dirigit per Daniel Mestre va oferir una emotiva actuació al Parlament de Catalunya, en  l’entrega de la Medalla d’Honor als serveis de seguretat i emergències del país arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils.
Alumnes d’instruments orquestrals del Conservatori del Liceu van participar en l’Econtre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, els assajos del qual es van realitzar al nostre centre i sota la direcció del director-concertino convidat Gordan Nikolic i membres del bandArt.

ÚLTIMS VÍDEOS 

Si ets dels que encara no ha vist el vídeo del Liceu Jazz 2017, en 1,30 minuts et farem un tast del que s'acosta!

Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN