dijous, 28 de setembre del 2017

L'Hospitalet sorprèn al Platges de Mataró a l'estrena al Mora

El primer quart és una llosa massa grossa per a les noies d'Adrià Castejón

El Platges de Mataró s'estrenava a casa després d'haver vençut a la primera jornada de Copa Catalunya rebent la visita de l'Hospitalet, un altre equip que va vèncer a la primera jornada, i el partit no va començar gens bé per als interessos de les mataronines, que es van veure clarament superades per el seu rival.
Al final del primer quart, el marcador reflectia un 12 a 22, un revés que ja dificultava molt intentar aconseguir la victòria.
La defensa va millorar al segon quart, però sense poder recuperar gairebé la diferència al marcador, marxant al descans 9 punts per sota, 26 a 35.
El tercer quart sentència
A la sortida dels vestidors, més enllà de poder recuperar la diferència i remuntar, les mataronines van veure com les barceloneses tornaven a augmentar la diferència fins als 15 punts al finalitzar el quart, deixant el partit pràcticament sentenciat.
A l'últim període les visitants es van limitar a mantenir la diferència i evitar, d'aquesta manera, que les grogues poguessin sumar una victòria al seu debut a casa.
Platges de Mataró 51 – 66 CEJ L'Hospitalet
Platges de Mataró: Gómez, Cuni, Balmes, King, Coll, Magriña, Del Moral, Harris, Washington, Milla i Murat.
Parcials: 12-22, 14-13, 11-17 i 14-14.