dimarts, 2 de maig del 2017

Agenda d'activitats del mes de maig



ACTIVITATS DESTACADES DE MAIG
Per a adults

Presentació de llibreAmnesia Voluntaria, de Marta Novellas a càrrec de Cristina Valls. Dimarts 23 de maig a les 7 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. Les dues protagonistes d'aquesta història tenen un recorregut aparentment divergent. Però potser un dia es trobin i descobreixin que hi ha quelcom important que les uneix.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Dia Europeu dels Parcs Naturals
Il·lustra'm el parc

En el marc del programa Parcs i biblioteques, naturalment! Celebrem el Dia Europeu del Parcs Naturals amb una activitat adreçada al públic familiar: Il·lustra'm el parc, de la mà d'una narradora i una il·lustradora. Escoltarem, mentre es dibuixa en directe, una llegenda i un conte publicat que passen al Parcs Naturals per acabar inventant-nos entre tots una nova història.
A càrrec de la il·lustradora Mercè Canals i la narradora Mon Mas.
Una iniciativa del Servei de Biblioteques i del Servei de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.
Dimecres 24 de maig a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Per a infants

Laboratori de lectura. A les fosques! a càrrec de Gemma Artigas. Divendres 5 de maig a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. Places limitades sense inscripció prèvia. Què es pot veure en la foscor? Res de res? Despesteu els cinc sentits, estem a punt de quedar-nos a les fosques i tenim al davant tot un món per explorar.

Tallers a la BiblioLa granota que vol caçar la mosca (joguina DIY). Divendres 12 de maig a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. Places limitades amb inscripció prèvia. Amb motiu del Dia Internacional del Joc crearem una joguina d'habilitat ben divertida i ben simpàtica a partir de material reciclat.

El circ de tots a càrrec d'Eva GonzálezLa petita hora del conte (0-4 anys). Dimarts 16 de maig a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra. El conte transcorre a l'Àfrica i ens explicarà la història d'un elefant somiatruites, en Pep, i els diferents personatges que coneixerà fins arribar a Ngorongoro.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email


The Messy Playroom a càrrec de Get It EnglishStorytime for babies. Dissabte 20 de maig a les 12 del matí a la Biblioteca Pompeu Fabra. L'hora del conte en anglès. En Mousy decideix visitar la seva amiga Linda i portar-li un regal. Què podria regalar-li? Els millors regals sempre són els que pot fer un mateix invertint-hi temps i esforç.

Un conte encantat! a càrrec de Laura Tamayo. Dimarts 23 de maig a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra. Un conte especial amb motiu del Dia internacional d'acció per a la salut de les dones. Història de la bruixa Pessigolla i el bruixot Cul de Sac i els problemes de convivència que van trobant.

Tallers a la BiblioVitralls modernistes. Divendres 26 de maig a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra. Places limitades amb inscripció prèvia. Amb motiu de l'Any Puig i Cadafalch fem un homenatge a Josep Puig i Cadafalch, ens convertirem en artesans i treballarem la tècnica del vitrall. Ja veureu quins resultats més espectaculars plens de colors!
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Maig Intercultural

La Biblioteca Antoni Comas organitza varies activitats amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Cultural, que se celebra el proper 21 de maig, i englobades dins la quarta edició del Maig Intercultural organitzat per donar a conèixer les diferents identitats culturals que conviuen a Mataró.
Hores del conte especials (cada dimecres a les 6 de la tarda)
Cistell de contes a càrrec de Martha Escudero. Dia 3
Un viatge de contes a càrrec de Mònica Torra. Dia 10.
Contes africans a càrrec de Sensedrama Teatre. Dia 17.
Contes d'amics a càrrec d'Ingrid Domingo. Dia 31.
Jocs del món al Parc de l'Antic Escorxador a càrrec de l'Espai Jove Rocafonda-El Palau i Musu Kafo. Dia 27 a les 11 del matí.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Guia de recusos 2017
Fent i desfent aprèn l’aprenent: oficis d’abans al Maresme

Les Biblioteques del Maresme presenten la guia de recursos del 2017, “Fent i desfent aprèn l’aprenent: oficis d’abans al Maresme, amb l’objectiu de recordar i deixar constància a les futures generacions de quins eren els oficis antics a la comarca i en què consistien.
La guia s’edita i es distribueix gratuïtament en format paper a les biblioteques municipals de la comarca del Maresme, i en versió digital, accessible des de Google Play i Apple Store, amb els noms de BibliosMaresme (per a tauletes tàctils) i BiblioMaresme (per a telèfons mòbils).
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.
Consulta el nostre butlletí.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques