dimarts, 2 de maig del 2017

Newsletter Maig del Conservatori del Liceu

El violinista Pavel Vernikov condensa en les seves mans virtuoses l’essència de l’escola russa del violí. Ara, el deixeble de David Óistrakh torna al cicle Liceu Cambra acompanyat de la reconeguda Svetlana Makarova per realitzar una masterclass de luxe on tindreu al vostre abast els consells de dos intèrprets de referència mundial.

3-4 / MAIG

MASTERCLASS amb PAVEL VERNIKOV i SVETLANA MAKAROVA


Compartir    

Liceu Cambra també et porta les grans veus de l’escena operística actual. La italiana Mariella Devia és un dels màxims exponents actuals del bel canto i hereva de la tradició que al llarg del segle XX van reivindicar figures com Callas o Caballé. La seva visita al Conservatori del Liceu ens acostarà els ensenyaments d’aquesta veu que ha demostrat tota la bellesa i capacitat tècnica d’una maduresa sòbria i intel·ligent.

04 / MAIG

MASTERCLASS amb MARIELLA DEVIA

Compartir    

La primera visita al Conservatori del Liceu d’aquest hereu d’Emil Gilels és una cita ineludible per a tots els amants del piano a Barcelona. Liceu Cambra us ofereix una masterclass a càrrec d’aquest reconegut intèrpret, considerat unànimement un dels grans poetes del piano del nostre temps, i que la crítica ha definit com “a la vegada aristocràtic, grandiós i sincerament poètic”.

08 / MAIG

MASTERCLASS amb DMITRIV ALEXEEV

Compartir    

Àngel Soler (1940-2017) ha estat sense dubte un dels pianistes i professors més respectats i estimats del nostre país. Havent tingut el privilegi de comptar amb ell com a company i com a professor al Conservatori del Liceu, és una obligació molt plaent la d’oferir-li l’homenatge que mereix i recordar-lo juntament amb molts dels que van ser els seus companys, deixebles, amics i admiradors. ENTRADA LLIURE

11 / MAIG

HOMENATGE A ÀNGEL SOLER
 

Compartir    

Cada dijous les Liceu Jam Sessions omplen el Cafè del Conservatori del Liceu de música per a què pugueu gaudir del millor jazz al centre de Barcelona en un ambient incomparable. Ara serà el torn d’Emilio Martín, Premi Extraordinari de Jazz del curs 2015-2016, que liderarà la jam acompanyat dels estudiants del centre. No et perdis tampoc la següent sessió amb el també contrabaixista i professor del centre Vic Moliner.

04 i 11 / MAIG

LICEU JAM SESSIONS


Compartir    

NOTÍCIES

La Música dels alumnes de Composició del Conservatori del Liceu tornarà al Museu Picasso de Barcelona el proper 11 de maig en una nova edició de “Musicant Picasso”, amb obres compostes per l’ocasió en diàleg amb l’obra del pintor malagueny.
Quatre grups de cambra d’estudiants del Conservatori del Liceu oferiran el cicle de concerts “Música per emmarcar” al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), amb programes vinculats als períodes representats per les col·leccions del museu.
El Duo Calíope, format per estudiants del Conservatori del Liceu, actua com a “donant de música” a l’Hospital Clínic per Sant Jordi, fruit del conveni signat amb l’associació Música en Vena (MeV) en la que és la primera activitat d’aquesta entitat a Barcelona.
Els programa Assaig General de Catalunya Música entrevista el Director Acadèmic del Conservatori del Liceu, Víctor Estapé, per parlar del cicle Liceu Cambra, i a dos alumnes del centre, que van oferir una interpretació en directe.

ÚLTIMS VÍDEOS 

La Fundació de Música Ferrer-Salat, amb la voluntat de posar l’educació musical a l’abast de totes les persones com a eina de progrés i cohesió social, fa possible aquesta iniciativa que porta el projecte pedagògic de les Escoles Liceu a barris amb fort risc d’exclusió social.

L’austríac Rudi Korp ens va descobrir totes les possibilitats de la trompeta en el repertori de cambra. Escolta les impressions d’aquest membre del Vienna Brass i un dels dels referents actuals del món d’aquest instrument en el seu pas pel cicle Liceu Cambra.
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN