dimarts, 2 de maig del 2017

Feimat 75, Made in Menorca 43.Amb menys dificultats de les previstes l’equip del Feimat Mataró, s’ha imposat al tercer classificat de la Lliga EBA, el Made in Menorca, que s’ha vist sorprès pel bon joc realitzat pels jugadors del Charli Giralt, on un imponent Jose Cabrera ha marcat territori en les zones tant d’atac com de defensa.
A destacar que després de 12 mesos, tornava a la pista de joc, un cop superada la greu lesió que va patir la darrera temporada, el capità del equip, Natxo Ariño i ho ha fet com si hagués estat jugant amb normalitat aquesta temporada, ens alegrem molt per ell i per l’equip, doncs tindrà un nou referent per tirar endavant aquesta etapa a la Lliga EBA.
L’equip amb aquesta victòria no n’ha tingut suficient per eludir les Fases de permanència, que haurà de jugar en els dos propers caps de setmana. El proper diumenge 7 de maig a les 18:30 h. al Palau Josep Mora, primer partit davant el CB Sitges, i el següent dissabte 13 de maig, probablement a les 18:00 h. tornarà visita a l’equip del Garraf.
Enhorabona a tots i Molta sort en aquestes properes Fases de permanència.