El pivot dominicà resulta determinant perquè els mataronins s'imposin al Santfeliuenc

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 20 Març 2017 11:14

Bàsquet Mataró Feimat - Santfeliuenc
Després de la derrota davant del Castellbisbal fa una setmana, el Mataró Feimat rebia a casa la visita del Santefeliuenc, últim classificat de la taula de lliga EBA, en un duel importantíssim per a les seves aspiracions de permanència, i més després de veure com tots els rivals de la part baixa comencen a guanyar molts partits.
El partit va ser molt igualat des del primer minut. Els dos equips els marcava el desencert en el tir però, malgrat tot, els de Charly Giralt van finalitzar el primer període amb un avantatge mínim en el marcador, 19 a 18.
Al segon període el joc local va millorar i van aconseguir fer-se amb la dinàmica de l'enfrontament. Com a conseqüència dominaven al descans per 6 punts, 40 a 34.

Remuntada a l'últim quart

La segona part encara va caure més l'encert. Els maresmencs es van bloquejar i ho van aprofitar els de Sant Feliu per desplegar el seu millor joc del partit. El parcial va ser de 14 a 24 i al final del quart el marcador era de 54 a 58.
Amb tot per decidir-se, els grocs van reaccionar i, al ritme d'un Cabrera monumental durant tot el partit, que va acumular 17 punts i 19 rebots, va tornar a capgirar el marcador i així aconseguir una victòria importantíssima.