divendres, 24 de març del 2017

Passeig musical per la Col·lecció Jordi Tardà

Passeig musical per la
Col·lecció Jordi Tardà

Compra la teva entrada
El dia 1 d’abril a les 17.30h la Fundació Iluro t’ofereix la possibilitat de fer una passejada musical per l’exposició homenatge a Jordi Tardà, gran col·leccionista, periodista, crític musical i conductor del programa de ràdio 'Tarda Tardà' durant 30 anys.
És una activitat adreçada a tots els públics i edats, tant familiars com amants de la música rock.
Aquest dia farem una visita comentada i, en acabar, el grup musical Superfluid ens oferirà un recorregut musical amb repertori centrat en les grans bandes presents en la col·lecció de Jordi Tardà. Des dels inicis del rock, amb un artista cabdal com Elvis Presley, passant per la invasió britànica de la mà dels Rolling Stones i els Beatles, fins a l’explosió d’estils que deriven directament d’aquestes amb bandes com Led Zeppelin, AC/DC, Iggy Pop, etc.
Enmig del concert farem l’activitat “muntar la cançó” presentant un tema a partir del que realitza cada músic: com sona només amb la bateria, com és la línia del baix, la de la guitarra, la de la secció de vents i, finalment, la veu, la més identificable. D’aquesta manera es presenten també els instruments per excel·lència del rock, així com les famílies d’instruments: percussió, corda i vent.
Superfluid és una banda empordanesa amb caràcter internacional i amb un enèrgic directe, amb membres que han tocat en bandes com Dirty Jobs, New Oldies, Dekrèpits, Eric Clapton i amb David Coverdale (excantant de Deep Purple i actualment líder de Whitesnake), entre d’altres.

+info www.fundacioiluro.cat/expotarda/
Compra la teva entrada
@Fundacioiluro
Fundacioiluro
Fundacioiluro
Fundacioiluro