divendres, 24 de març del 2017

El Platges de Mataró s'imposa a Viladecans

Les mataronines vencen a la pista del cuer i es reenganxen a la lluita per la quarta plaça

Després de perdre a Gramenet la setmana passada, el Platges de Mataró tornava a jugar fora de casa, aquest cop a la Pista de l'Unilever Viladecans, l'últim classificat del grup d'ascens de Copa Catalunya femenina.
Les d'Adrià Castejón van començar molt bé, defensant bé i trobant la cistella amb certa facilitat. Al final del primer quart ja dominaven per 5 punts, 14 a 19. Una diferència que va anar augmentant progressivament al segon quart, fins a arribar a un resultat força contundent al descans. Les grogues ja guanyaven per 15 punts, 29 a 44.

Aguanten la remuntada local

A la represa, el Viladecans sabia que havia de sortir a totes si volia tenir opcions de victòria, però les mataronines, tot i anar a remolc van saber aguantar els intents de reacció locals i, al final de tercer quart encara dominaven per 8 punts, 48 a 56.
A l'últim quart, el conjunt local no va llençar la tovallola en cap moment, però les mataronines en van saber prou d'evitar la remuntada local, amb una gran actuació del triplet americà format per Harris, Turner i Keohe.
D'aquesta manera, també, queden només a una sola victòria de diferència del quart classificat, el Basket Almeda, en la lluita per aconseguir la darrera plaça que dóna ascens a la final a quatre d'ascens a lliga Femenina 2.

Viladecans 73 – 77 Platges de Mataró
Platges de Mataró: Kador (-), Murat (13), A. García (5), E. García (12), Cárceles (-), Sandra López (1), Harris (15), Turner (18) i Keohe (13). 22 de 41 en tirs de 2, 5 de 12 en tirs de 3 i 18 de 22 en tirs lliures.
Parcials: 14-19, 15-25, 19-12 i 25-21.