dimecres, 15 de març del 2017

S'escapa el triomf a l'últim quart

El Platges de Mataró es manté viu tot el partit contra el Draft Gramenet però no pot donar la sorpresa

Bàsquet fem Platges Mataró - Almeda
L'equip que entrena Adrià Castejón viatjava a la pista del segon classificat, el Draft Gramenet, en el desplaçament teòricament més difícil del que queda de temporada, on intentaven buscar una victòria que mantingués l'equip a prop de les 4 primeres posicions que donen dret a jugar a la final a 4 d'ascens.
El partit ja va començar malament per a les mataronines que van veure com, al llarg de tota la primera part, el seu rival va ser superior. Al final del primer quart ja vencien per 4 punts després d'haver anul·lat l'atac mataroní, i al segon, que semblava que les grogues es recuperaven en atac, no podien millorar en defensa. Al descans, la diferència era superior als 10 punts, 32 a 21.

Remuntada sense premi

Però a la represa les mataronines van sortir disposades a remuntar l'enfrontament. Amb una gran defensa i el seu millor quart ofensivament, van aconseguir llimar el dèficit d'11 punts per acabar el període empatades 41 punts.
A l'últim quart, però, les maresmenques van pagar l'esforç d'anar a remolc tot el partit i de la remuntada del tercer quart i van veure com les seves rivals es recuperaven per acabar enduent-se la victòria per 57 a 50.

Draft Gramenet 57 – 50 Platges de Mataró
Platges de Mataró: Kador (-), Gómez (2), Murat (2), E. García (10), Magriñà (-), A. García (7), López (3), Harris (6), Turner (14) i Keohe (6). 18 de 45 en tirs de 2, 1 de 7 en tirs de 3 i 11 de 20 en tirs lliures.
Parcials: 11-7, 21-14, 9-20 i 16-9.