dimarts, 14 de març del 2017

El Mataró Feimat no pot sumar la quarta victòria consecutiva

Els mataronins no poden aguantar el ritme anotador del Castellbisbal i cauen a la segona part

L'equip de Charly Giralt va jugar la tarda de dissabte amb l'esperança de poder sumar una nova victòria, aquest cop a la pista del Castellbisbal, el cinquè classificat del grup de lliga EBA, i així poder començar a obrir forat al final de la taula.
El partit va començar molt igualat, amb ambdós equips anotant molt. Uns atacs que superaven clarament les defenses. Marquis Green es va mostrar des del principi de l'enfrontament com un jugador molt i molt difícil d'aturar, però els grocs aguantaven la cara amb un Serratacó que tornava al seu nivell habitual i un David Romero que jugava el seu millor partit de l'any. Al final del primer quart, la diferència era mínima a favor del Castellbisbal, 26-24.
Al segon quart la igualtat va seguir sent la tònica dominant, sense baixar el ritme anotador, arribant al descans amb tot el partit per decidir, 49-47.

El Castellbisbal s'escapa a la segona part

A la represa, el conjunt local volia deixar clara la seva condició de favorit i, per primer cop, va aconseguir reduir la capacitat ofensiva dels mataronins, mentre ells no perdien rendiment ofensiu, com a conseqüència els grocs es veien per primer cop 10 punts per sota en el marcador, 75-64 al final del tercer quart.
I a l'últim període, tot i que els mataronins van aconseguir recuperar-se ofensivament, els vallesans encara es van trobar més còmodes ofensivament, amb un altíssim encert a cistella que ja seria definitiu. Al final, 108 a 88 per al Castellbisbal.

Castellbisbal 108 – 88 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Diallo (10), Guallar (11), Serratacó (27), Cabrera (4), Rodríguez (1), Ventura (-), Romero (23), Espiga (5), Tardio (5), Miralles (2) i Traver (-). 29 de 49 en tirs de 2, 6 de 23 en triples i 12 de 19 en tirs lliures.
Parcials: 26-24, 23-23, 26-17 i 33-24.