dijous, 2 de febrer del 2017

El Platges de Mataró no pot amb el líder

El Barça CBS demostra que és el millor equip del grup i trenca el partit a la segona part

Les noies d'Adrià Castejón tenien un difícil repte el dissabte davant el líder del grup de Copa Catalunya, el Barça CBS, que només havia perdut un sol partit fins al moment.
El partit va començar amb el Barça mostrant-se superior i aconseguint diferències des de bon inici, mentre que les mataronines no aconseguien trobar un joc fluid ni ritme anotador que les penalitzava al final del primer quart, amb el marcador que reflectia un 18 a 11.
Les grogues reaccionarien al segon quart i, ara sí, molt més encertades en atac, anirien igualant el partit fins a arribar al descans tan sols dos punts per sota, 37 a 35, amb tot el partit pendent de decidir-se a la segona part.

Sense resposta a la represa

Les culers van sortir molt fortes dels vestuaris i les mataronines no van poder aguantar el ritme. A poc a poc veien com les seves rivals es tornaven a escapar mentre el seu encert tornava a disminuir. Ni l'actuació de Hannah Kador, amb 24 punts, va ser suficient per evitar la victòria local, que ja dominava per 12 punts al final del tercer quart.
A l'últim període, tampoc hi va haver remuntada mataronina que, tot i no disputar un mal partit, va ser víctima del millor atac de la competició.
Barça CBS 83 – 66 Platges de Mataró
Platges de Mataró: Kador (24), Gómez (-), Murat (2), García, A (-), García, E (5), Cárceles (9), López (-), Harris (8), Turner (12) i Kehoe (6). 15 de 32 en tirs de 2, 8 de 17 en tirs de 3 i 12 de 14 en tirs lliures.
Parcials: 18-11, 19-24, 24-14 i 22-17.