dimecres, 1 de febrer del 2017

El Mataró Feimat no pot superar el Collblanc

Els mataronins, tot i començar bé, paguen el desencert i la inferioritat al rebot

Partit a priori molt complicat del conjunt que dirigeix Charly Giralt a la pista del Collbanc, quart classificat del grup de lliga EBA, després de perdre el cap de setmana anterior a la pista del líder, el Menorca.
De tota manera, els grocs van començar molt bé el partit, aconseguint un parcial de sortida de 13 a 20, fet que feia pensar en la possible sorpresa. Els locals no trobaven el seu ritme i els mataronins se'n van aprofitar.
Al segon quart, però, la dinàmica del partit ja va canviar, totes les cistelles fàcils ho van deixar de ser mentre el Collblanc sí que veia cistella amb relativa facilitat i el marcador es va capgirar com un mitjó. Al descans, ara eren els de l'Hospitalet que dominaven per 5 punts, 36 a 31, després d'un parcial de 23-11 al segon període.

Sense resposta després de descans

Les opcions del Mataró Feimat passaven per mantenir-se al partit durant el tercer quart i intentar jugar amb la pressió de victòria obligada dels locals, però la dinàmica del partit es va assimilar més al segon quart que al primer, així doncs, després d'endur-se el parcial per 7 punts, 20-13, el marcador ja superava els 10 punts de diferència, 56 a 44, just abans de començar l'últim període.
Els mataronins van millorar el seu rendiment, un altre cop amb Cabrera, Serratacó i Espiga com a jugadors més destacats, però va ser insuficient per aconseguir remuntar el partit, havent d'esperar a la propera jornada per intentar sumar una nova victòria que els faci abandonar l'última plaça.

Collblanc 71 – 63 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Diallo (2), Guallar (4), Serratacó (12), Cabrera (11), Rodríguez (-), Ventura (6), Viñallonga (-), Romero (6), Espiga (13), Tardio (5), Miralles (4) i Traver (-). 19 de 45 en tirs de 2, 4 de 15 en tirs de 3 i 13 de 20 en tirs lliures.
Parcials: 13-20, 23-11, 20-13 i 15-19.