dimecres, 11 de gener del 2017

Plans per fer aquest gener en família

Sortir amb nens a Barcelona i Catalunya. Agenda GRATIS d’Activitats infantils
vall_boi

VALL DE BOÍ AMB NENS

Aquest gener us proposem anar a la Vall de Boí, una Destinació de Turisme Familiar! Trobareu itineraris amb raquetes de neu i visites culturals al romànic.

handel_friends

HÄNDEL & FRIENDS A L'AUDITORI

5 músics que et faran viatjar a través del temps i l'espai. Un concert familiar per descobrir els grans músics clàssics.

viatge_melonia

VIATGE A MELONIA AL FLIC

La setena edició del festival FLIC projectarà aquest cap de setmana la pel·lícula "Viatge a Melonia". Consulteu totes les projeccions aquí.

granja_escola

GRANJA ESCOLA A TERRASSA

Passa el dia amb la família a la natura i coneix els animals de granja. Una visita a una masia situada al peu del parc natural de la Serra de l'Obac.

monestir_pedralbes

VISITA DINAMITZADA AL MONESTIR DE PEDRALBES

Descobreix amb la família com funcionava un monestir a l'Edat Mitjana. Una visita guiada per a nens de 6 a 12 anys.

bosc_vertical

TIROLINES A MATARÓ

Circuit de tirolines pels arbres per nens i nenes a Mataró. Un parc d'aventura familiar dins el Parc Natural del Montnegre - El Corredor.

monocicles

RUTA EN MONOCICLE ELÈCTRIC

Rutes familiars en monocicle elèctric amb diferents circuits. Anima't a provar l'última novetat en sistema de transport personal!

calcotades

CALÇOTADES EN FAMÍLIA

Comença l'època de calçots i t'oferim un restaurant familiar amb ludoteca i un menú de calçotada molt complet! Consulta les nostres ofertes.

magia_family

VILAR RURAL DE CARDONA

Hotel rural amb moltes activitats per a fer en família. Gaudeix d'un 10% de descompte amb el codi PETITEXPLORADOR10.


 
Hola Amic!  Vols col·laborar amb el blog de Petit Explorador? Estem buscant nous talents afins als nostres valors per col·laborar creant nous continguts atractius pel blog. Envia'ns un mail amb el teu CV i una carta de motivació!
gran_explorador

I ALS PARES, US POT INTERESSAR...


Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada. Guarda la nostra adreça de correuhola@petitexplorador.com a la llibreta d'adreces perquè el teu gestor de correu no ens enviï a la carpeta d'SPAM. Petit Explorador S.L. - C. Doctor Roux, 54 Barcelona 08017

Vol deixar de rebre aquest email? Fes click aquí
Forward