dimarts, 10 de gener del 2017

PARTICIPACIÓ DE LES MÉS PETITES AL TORNEIG DE REIS DE CBSF BARÇA


Dissabte dia 7 de Gener el premini B i el premini Lila, ambdós de primer any, han participat al Torneig de Reis organitzat pel CBSF Barça.
PREMINI LILA:
El premini lila començava la jornada contra el Sant Josep de Badalona. Tot i que les nostres grogues han disputat un bon inici de partit el rival ha pujat el ritme i ha acabat guanyant amb comoditat. A les 12 tocava un altre partit, aquest cop contra el Club Bàsquet Manyanet de Les Corts que, malgrat els esforçs de les nostres petites lluitadores, s'ha imposat amb facilitat.
A la tarda, després de carregar forces amb un bon dinar i una estona de descans, tocava lluitar per la cinquena posició. El rival a batre era el Claret. Després d’un partit molt ajustat i molt competit, les nostres jugadores han aconseguit la victòria per un únic punt de diferència que els consolidava com a cinquenes del torneig.
PREMINI B:
Per altra banda, el premini B jugava el seu primer partit a camp descobert. El fred impedia que les nostres poguéssin entrar del tot en el partit, i finalment la victòria es va decantar per l'equip local, CBSF Barça, per només 10 punts. El següent partit, ja dins del pavelló, a base d'actitud i lluita, es va plantar cara a un tot poderós físicament Hospitalet que finalment derrotava a les grogues per una diferència de 30 punts. Dos partits molt meritòris si es té en compte que ambdós equips tenien la majoria de nenes de 2n any.
Un cop dinat i descansat, es jugava el matx per decidir el 5è i 6è lloc de la seva categoria contra Guifreu Llançà. Traient-se l'espina del mati al pati, es guanyava aquell partit per 15 punts contra un altre equip de segon any.
En resum, els dos equips tornen a casa en cinquena posició de les seves respectives categories.
Van gaudir d’un dia genial de bàsquet amb les seves companyes.
Gràcies per la magnífica organització del torneig i fins la propera CBSF Barça!