El periodista Carlos Herrera, actual presentador de Herrera en Cope, ha publicat en el seu perfil de Twitter i amb orgull i satisfacció el seu pas pels Pastorets de Mataró, que enguany celebren el seu centenari i han tingut diversos 'cameos' de personalitats importants de tots els àmbits. Herrera deia aquest matí al seu compte personal, i en català, que "no hi ha res millor". Aquesta ha estat la piulada:
La seva relació amb Mataró ve de lluny. La capital del Maresme va ser el lloc on Herrera es va criar de petit i de fet, els seus primers passos amb el món de la comunicació es van donar a Radio Mataró. En anys posteriors participaria a llocs com Radio Miramar (Barcelona) o Radio Popular abans de donar el salt a grans mitjans, on ha passat per la SER, Cope, Onda Cero o Radio Nacional de España entre d'altres. El periodista també ha piulat el següent, ja vestit per a l'ocasió:
Herrera també va celebrar haver pogut prendre part dels Pastorets de Mataró amb Care Santos, recent vencedora del Premi Nadal de literatura.
Per celebrar el seu centenari, els Pastorets han comptat amb tot tipus de noms il·lustres i relacionats amb la ciutat com poden ser Nacho Vidal, l'alcalde David Bote, l'exalcalde Joan Mora, Jordi Bosch, Pep Plaza, Vadó Lladó o Espertac Peran entre d'altres.