Els Pastorets de Sala Cabanyes són especials aquesta temporada per molts motius. És l'any del centenari de l'obra nadalenca per excel·lència de la ciutat, i per celebrar-ho tot un seguit de rostres famosos de la ciutat s'hi han apuntat per fer-hi cameos. Per exemple actors de tota mena, des de Nacho Vidal fins a un de pel·lícules i obres de teatre més "moderades", com Jordi Bosch. Però no s'ha convidat tan sols a noms acostumats a trepitjar escenaris i platós.
Els tres alcaldes se sumen al seguit de cameos de mataronins famosos que han tingut lloc a les representacions d'enguany
Diumenge passat, dia 15, els cameos van anar a càrrec dels tres darrers alcaldes de la ciutat. Joan Antoni Baron, Joan Mora i l'edil actual, David Bote, van vestir-se de pastorets i van coincidir en diverses escenes, com ara "Maria i Josep cerquen hostatge", "Cercant Posada", "Foguera" i "Naixement". Prèviament s'havien posat en mans de l'equip de maquillatge i vestuari de la Sala, que els va deixar irreconeixibles a primer cop d'ull.
Bote Mora Baron pastorets
Bote, Mora i Baron, durant el moment de la caracterització. Foto: Sala Cabanyes
Tots tres van manifestar la seva satisfacció a través de les xarxes socials per participar en el muntatge. "A la vida cal fer molts papers. D'aquest n'estic especialment orgullós" va publicar Joan Antoni Baron. "Gràcies a vosaltres és la primera vegada que em veig amb barba i bigoti! Deu ser cosal del centenari!" va escriure Joan Mora. "Ho he passat genial. Molt interessant. Content d'aquesta iniciativa del centenari. Gràcies!" va apuntar Bote. El president del Centre Catòlic, Antoni Blanch, ha explicat per la seva banda que els tres alcaldes van gaudir de moments d'intimitat. "No sabria dir si fa molt temps o no que havien coincidit per última vegada, però per si de cas, al final de la seva actuació en els Pastorets i mentre es canviaven, els he deixat sols. Deu minuts que poden o no donar per a molt", escriu Blanch al seu blog. 
publicat per