El Mataró Feimat va aconseguir diumenge passat la tercera victòria de la temporada i, el més important, va trencar la ratxa de nou derrotes consecutives que l'havia enfonsat a la darrera posició de la Lliga EBA. Segueixen últims però empatats amb dos equips més i amb la permanència a dues victòries. El partit va servir per reviure el retorn de Cabrera, pívot de 2'07 d'alçada que va tornar a l'entitat després del seu primer pas la temporada 2008-2009.
El partit va ser molt equilibrat durant el primer període i en cap moment semblava que els equips que s'enfrontaven fossin el cuer de la categoria i el quart classificat. El Feimat va aguantar amb una defensa forta els primers compassos i es trobava dins del matx (12-14). Va ser en el segon període quan va trencar la igualada amb una gran inspiració en els triples (12 de 23) i un Serratacó que va liderar l'equip amb 26 punts. En acabar aquest període els mataronins guanyaven de quatre.
A la represa, màxima igualtat entre dos conjunts que buscaven el triomf. Per una banda l'Arenys s'encomanava a Aritz Tomás des del perímetre, per l'altra, el Mata´ro Feimat es feia fort en el rebot defensiu (26 en total) i seguia clavant un de cada dos triples que provava. Això va mantenir les forces al tercer període (21-21) i va permetre acabar vencent en un altre quart equilibrat en el tram final que va caure, per fi, de part dels unionistes.