dimecres, 18 de gener del 2017

El Platges de Mataró cau a la pista del segon

Les mataronines tot i haver començat molt bé, es veuen clarament superades en el tercer quart

Duel important el que disputava el Platges de Mataró el passat diumenge a Cerdanyola per intentar-se fer amb la segona plaça de la classificació general i recuperar l'average amb les vallesanes, tot i que al final el resultat no va ser el desitjat.
Les mataronines van començar molt bé, amb un gran parcial de 8 a 17 al final del primer quart que semblava que podia fer possible la victòria visitant, però les locals van reaccionar de seguida en el segon quart, recuperant els 9 punts de diferència i sumant-ne dos més al seu favor, 30-28, al arribar al descans.

Tercer quart definitiu

A la represa les d'Adrià Castejón van veure com el seu rival les passava per sobre, on només Butler era capaç d'aguantar la tempesta, tot i que al final del període el partit ja estava sentenciat, trobant-se 20 punts per sota, 54-34.
Una derrota que provoca que el Cerdanyola s'escapi 2 victòries a la classificació general.
Cerdanyola 64 – 48 Platges de Mataró
Platges de Mataró: Kador (4), Gómez (-), Murat (4), A. García (-), Magriña (7), E. García (3), Cárceles (-), López (-), Butler (22) i Kehoe (8). 19 de 47 en tirs de 2, 1 de 12 en tirs de 3 i 7 de 13 en tirs lliures.
Parcials: 8-17, 22-11, 24-6 i 10-14