dijous, 19 de gener del 2017

El Mataró Feimat estrena 2017 amb una victòria vital

Els mataronins, després de nou derrotes, tornen a sumar en el derbi davant l'Arenys

El 2017 ha començat millor que com va acabar el 2016 per als interessos del Mataró Feimat, ja que després d'acumular 9 derrotes consecutives i caure a l'última plaça de la classificació, ha aconseguit sumar una nova victòria, la tercera de la temporada, i precisament en el derbi contra l'Arenys, per alegria dels aficionats que es van desplaçar al Josep Mora.
El partit va començar amb poc encert anotador per part dels dos equips, on les defenses s'imposaven als atacs com demostra el 12 a 14 al final del primer quart.
En el segon període els locals van començar a tenir més encert, mentre que la seva defensa seguia contenint al rival maresmenc i permetia als grocs un petit avantatge de 4 punts en arribar a la mitja part, 32-38.

Els triples, claus

A la represa els visitants van començar a millorar el seu rendiment ofensiu, però els de Charly Giralt van aguantar la reacció gràcies a un magnífic encert de 3 punts, anotant-ne fins a 12 al llarg de tot el partit amb un percentatge d'encert superior al 50%.
L'encert es va mantenir en l'últim quart, gràcies a uns magnífics Serratacó i Romero, i per molt que els arenyencs intentessin la remuntada aquesta no va acabar d'arribar mai, permetent als mataronins sumar una victòria vital de cara a les seves aspiracions de permanència.

Mataró Feimat 76 – 70 Arenys Bàsquet
Mataró Feimat: Diallo (-), Guallar (-), Serratacó (26), Cabrera (-), Rodríguez (-), Ventura (6), Viñallonga (6), Romero (17), Espiga (6), Tardio (8) i Miralles (3). 14 de 32 en tirs de 2, 12 de 23 en tirs de 3 i 12 de 15 en tirs lliures.
Parcials: 12-14, 20-14, 21-21, 23-21.