dijous, 10 de novembre del 2016

Nova derrota del Mataró Feimat contra el JAC Sants

Els mataronins no poden derrotar el cuer de la categoria i sumen la 4a derrota consecutiva

El Mataró Feimat visitava aquest diumenge la pista de l'històric JAC de Sants, cuer de la classificació de lliga EBA, esperant poder refer-se de les tres derrotes seguides encaixades. Situació que, de bon principi ja es va veure que no seria gens fàcil, amb els locals escapant-se de més de 10 punts al final de la primera part, 38-27.
Al tercer quart, arribaria l'intent de reacció mataronina, on els grocs van aconseguir reduir la barrera dels 10 punts, tot i que no deixaria de ser res més que un miratge.
A l'últim quart, el conjunt barceloní va tornar a obrir forat, deixant clara la seva superioritat al llarg de tot el partit, deixant en res una nova exhibició de Santi Serratacó, amb 19 punts i 12 rebots, que ha començat la lliga en un esplèndid estat de forma.
JAC Sants 78 – 63 Mataró Feimat
JAC Sants: Real (10), Olivé (14), Martínez (3), Mas (3), González (3), Truño (3), Rodríguez (5), Gómez (14), Velasco (10), Enfedaque i Balastegui (13)
Mataró Feimat: Diallo, Guallas (5), Serratacó (19), Rodríguez (6), Ventura, Viñallonga, Romero (12), Espiga (6), Tardio (2), Coll (8), Miralles i Traver (5).
Parcials: 21-13, 17-14, 17-21 i 23-15.