dijous, 10 de novembre del 2016

El Platges de Mataró pateix una ajustada derrota en un partit poc vistós

Les mataronines no poden emportar-se un partit marcat per l'alta igualtat i la poca anotació

Les noies d'Adrià Castejón visitaven la pista d'un rival complicat, que només es trobava una victòria per sota a la taula classificatòria.
El partit es va mostrar igualat, malgrat la falta d'encert anotador i el ritme lent de partit, on les locals sempre van gaudir d'un avantatge mínim en el marcador.
Al descans, la diferència era de 4 punts favorables a les igualadines, amb el marcador reflectint el 25 a 21.
A la segona part, l'atac local semblava empitjorar encara més, circumstància que van aprofitar les grogues per apropar-se més en el marcador, tot i que, al final, no seria suficient per poder capgirar el marcador i aconseguir la victòria, finalitzant amb un pobre resultat de 45 a 41.
Physic Igualada 45 – 41 Platges de Mataró
Igualada: Carner (7), Soler (4), Lamolla (4), Jané (2), Amatllé (3), Sellarés (2), Armengol (3), Teixidó (11) i Carrasco (6).
Platges de Mataró: Kador (2), Gómez (5), Ford (9), Murat, Magriña (5), García, Cárceles (7), López, Harris (5) i Keohe (8).
Parcials: 13-10, 12-11, 8-9 i 12-11.