El Mataró Feimat va perdre diumenge en un partit vital per a les seves aspiracions. Els mataronins necessitaven imposar-se al Salt en un duel entre dos equips de la part baixa de la classificació, però els de Charly Giralt van ensopegar per 56-69 i el bàsquet-avarage provoca que els unionistes siguin ara mateix els cuers de la categoria amb dues victòries i set derrotes en nou jornades disputades.
El partit es va tòrcer en el primer període, on els mataronins van tenir un encert per sota del que es podia esperar i això ho van aprofitar els visitants per obrir un primer forat important: 8-16. La reacció no va acabar de consumar-se en un segon quart en el que els de Giralt van millorar els seus registres anotadors però els visitants, amb un Xavi Torrent inspirat, van saber aguantar (20-23) l'envit i ampliar distàncies.
A la represa, el Feimat va tornar a estar per sota dels seus registres (va acabar amb un percentatge de tirs de camp del 40%) i això va beneficiar un Salt més segur i sòlid sense tampoc fer un gran partit. Els unionistes perdien de 14 punts a l'inici del darrer període i en aquest ja no va haver-hi temps per a la reacció. Finalment, derrota per 56-69 amb un bon Serratacó, 18 punts i 12 rebots.
publicat per www.capgros.com