El Platges de Mataró va tornar a guanyar diumenge i es consolida en el tercer lloc en solitari del seu grup de Copa Catalunya. Les unionistes, que es troben a dues victòries dels dos primers classificats, van superar aquest passat cap de setmana al CN Terrassa per 61-43 en un partit on va destacar Sheba Turner amb 20 punts, 5 rebots i un 19 de valoració.
El partit va començar amb uns minuts de tempteig en el primer període que es van trencar amb un parcial del Platges de 13-2 i un resultat de +10 en acabar el quart. Al segon, la distància es va anar mantenint fins arribar al descans amb un 35-23 que parlava per sí sol.
Però les egarenques no es van donar per vençudes i van obrir el tercer quart amb un parcial de 11-0 que va ajustar el matx a només un punt de distància. Al final del tercer quart, el Platges només guanyava 40-38. Tot i dilapidar la diferència aconseguida, les d'Adrià Castejón van trencar el partit al darrer quart. 17-0 de parcial, 61-40 de diferència i enfrontament liquidat per la via ràpida. A Turner se li van afegir Kador, Anna, Magriñà i Harris amb punts importants en moments clau.