El Platges es complica la vida però acaba guanyant

Dominava de 14 al descans, però el CN Terrassa va arribar a reduir a dos punts

•
  • Dimarts, 29 Novembre 2016 22:56
L'equip del Platges Mataró va aconseguir una treballada victòria per 61-43 davant un CN Terrassa inferior, però que va lluitar de valent per aconseguir la victòria, però va haver de cedir davant un sensacional darrer quart de l'equip local.
Amb aquest triomf el Platges continua en tercer lloc a dues victòries dels dos líders que són Barça CBS i Cerdanyola.
Bàsquet fem Platges Mataró - CN Terrassa
Va començar molt bé el Platges dominant de deu al final del primer quart i al descans la diferència havia augmentat als 14 punts. Però en el tercer quart l'equip local va desaparèixer i només va anotar 5 punts i una sola cistella en joc, i l'equip egarenc va tancar el tercer quart perdent només de dos (40-38).
Al darrer quart va tornar a aparèixer el millor Platges, amb una gran defensa, i amb una sensacional Butler en atac (13 punts en el darrer període), que va conduir l'equip al triomf clar per 18 punts.
PLATGES MATARÓ: Kador (7), Gómez (3), Murat, A¡. garcia (7), Magriñà (9), E.Garcia (3), Carceles, López (2), Harris (8), Kehoe (2) i Butler (20).
PARCIALS: 19-9, 16-12, 5-17, 21-5.