Els mataronins cauen per 4 punts davant el Castellbisbal i ja sumen 5 derrotes consecutives

•
  • Dilluns, 14 Novembre 2016 13:51
Bàsquet Mataró Feimat - Castellbisbal
Els de Charly Giralt rebien el dissabte el vespre la visita del Castellbisbal, que tot i estar per sobre a la taula classificatòria, semblava una bona oportunitat per posar fi a la ratxa de 4 derrotes consecutives que precedien a les dues úniques victòries del club mataroní, i malgrat la igualtat reflectida al llarg de tot el partit, els locals van veure com se'ls hi escapava el partit als últims minuts.
Durant tota la primera part, les diferències eren mínimes per part d'ambdós equips amb contínues alternatives que feien pronosticar un desenllaç incert. Al descans però, eren els visitants qui dominaven per un sol punt de diferència, 36-37.

La gran actuació de Romero, insuficient

A la segona part, els grocs es van imposar al tercer període, amb un David Romero jugant a un magnífic nivell i suplint que Serratacó només jugués a nivell terrestre, no l'extraterrestre que ens tenia habituats últimament. La diferència al finalitzar el quart era de 2 punts, favorable al conjunt mataroní.
Però com ja ha passat diverses vegades aquest curs, els mataronins van veure com el seu rival es mostrava més encertat en els minuts finals i, d'aquesta manera, el Castellbisbal es va endur el partit del Josep Mora, deixant els locals en una situació complicada a la taula.

Mataró Feimat 73 – 77 CB Castellbisbal
Mataró Feimat: Diallo (7), Guallar (2), Serratacó (10), Rodríguez (5), Ventura (3), Viñallonga (2), Romero (24), Espiga (11), Tardio (5), Juanola i Miralles (4).
CB Castellbisbal: Ruf (2), Wilson (4), López (4), Camprubí (6), Guardi (17), Marc Ivan Mañés (13), Renau (3), López (16) i Èric Mañés (12).
Parcials: 16-15, 20-22, 19-16 i 18-24.