El Mataró Feimat va encaixar la cinquena derrota consecutiva de la temporada en perdre per 73-77 davant el Castellbisbal. Els unionistes segueixen en una molt mala dinàmica que els ha deixat quarts per la cua, però amb marge de maniobra ja que tot just s'han disputat set jornades de lliga i diversos equips es troben en un puny. David Romero va ser el jugador més destacat abm 24 punts i 5 rebots, uns registres que van acabar sent insuficients en el conjunt de l'equip per emportar-se la victòria.
El partit va començar bé pels interessos dels mataronins, que van comandar el marcador en el primer període i van estar per davant en acabar-lo: 16-15. La igualtat, en tot cas, era la tònica general del matx i així es va veure en el segon quart. Jugadors visitants com Guardia i Mañés van començar a anotar amb més facilitat, inclòs algun triple en moments clau, i el parcial de 20-22 va permetre el Castellbisbal marxar amb un mínim avantatge al descans.
La resposta mataronina va arribar amb una millor defensa en el tercer quart i l'aportació de jugadors com Espiga i Serratacó, menys inspirat que en altres ocasions, per obrir un petit forat (19-16 de parcial) i tornar a liderar el marcador: 55-53. Però els unionistes van deixar escapar la victòria en el darrer quart. Els visitants es van fer forts en el rebot (12 més en total) i van impedir segones jugades dels unionistes. El Castellbisbal va estar més encertat sota la pintura i va acabar imposant-se 73-77.