divendres, 18 de novembre del 2016

El Platges de Mataró s'imposa gràcies a una gran segona part

Les mataronines no van trobar solucions fins després del descans per així poder sumar una nova victòria

•
  • Dilluns, 14 Novembre 2016 14:31
Bàsquet fem Platges Mataró - Tarragona
Les noies d'Adrià Castejón rebien el Tarragona bàsquet en un partit on, a priori, eren clares favorites per endur-se la victòria. La veritat, però, és que durant tota la primera part no van saber trobar el seu joc acusant el gran treball defensiu de les tarragonines, que marxarien al descans amb un mínim avantatge de 2 punts, 17-19.
A la represa però, les grogues van sortir disposades a posar les coses al seu lloc, i de bon ja van demostrar que s'havia acabat el bloqueig ofensiu. Ari Magriñà realitzava el seu millor partit de la temporada anotant 21 punts, i al final del tercer quart les mataronines ja dominaven al marcador per 40-36.
L'últim quart va seguir la mateixa tònica amb les maresmenques dominant el partit i el saber fer de Harris i Keohe, secundant a Magriñà van servir permetre endur-se el partit i mantenir-se a la zona alta de la classificació, fins i tot apropar-se al líder, el Barça CBS, després que aquest sumés la primera derrota de la temporada.

Platges de Mataró 58 – 50 Tarragona Bàsquet
Mataró: Kador (1), Ford, Murat (2), Anna García (8), Magriñà (21), Eva García (1), Cárceles, López, Harris (12) i Keohe (13).
Tarragona: Romeu, Fort (9), Pérez (5), Vilamajor (8), Tierno (6), López (4), Pascual (15), Vadillo (2) i García (1).
Parcials: 8-7, 9-12, 23-17 i 18-14.