dissabte, 17 de setembre del 2016

La Sala Cabanyes regala a la ciutat un concert amb els seus ‘hits’El Concert del Centenari tindrà lloc dissabte al Pati del Cafè Nou amb diversos números musicals

Enguany Sala Cabanyes celebra el centenari de la seva primera representació de “Els Pastorets”. També, aquest any, la Generalitat de Catalunya i ha concedit la Creu de Sant Jordi per aquest mateix motiu. Concessió que ha rebut el suport de les institucions mataronines, de gran part de la població i entitats de la ciutat.

La Sala Cabanyes oferirà aquest concert en agraïment i com un regal a la Ciutat de Mataró pel seu suport constant a través de la seva història, i a l’acollida que any rere any han tingut els espectacles que preparen.

Dissabte 17, a les 20h al Pati del Cafè Nou. Preu: gratuït
El Concert del Centenari, dirigit per Joan Peran, serà un recorregut musical per la història de la Sala Cabanyes, a càrrec d’un cor de setanta participants sota la batuta de Genís Mayola.

Dins el repertori previst, s’interpretaran peces com “Cançó d’amor i de guerra”, “La verbena de la paloma”, “Si mireu les flames” (Nit de Sant Joan), “Do, re, mi” (la família Trapp), “Presentar-nos és un plaer” (El Mikado), “Oh, happy day” o “Mamma mia!” entre d’altres números musicals.

El concert tindrà lloc el proper dissabte 17 de setembre, a les 8 del vespre i l’escenari serà el Pati del Cafè Nou. L’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat.

Publicat per
16 de setembembre de 2016
‘Mamma Mia’, un dels musicals de més èxit
capgros.com
enllaç