diumenge, 18 de setembre del 2016

L’Infantil A de la UEM jugarà a la categoria màxima d’Infantil




L’Infantil A Masculí de la Unió Esportiva Mataró jugarà aquesta temporada a Nivell A després de guanyar-se una plaça per a la màxima categoria en les fases disputades el passat cap de setmana.

El primer partit, jugat amb el Lliça d’Amunt al Palau Mora de Mataró, ha estat la primera victòria de les fases pels nois de la UEM. Després d’un inici de partit adormit, amb els nois de Lliçà per davant en el primer quart, els Grocs han posat la directa cap a la victòria, controlant la circulació de la pilota, treballant be a la pintura i molt efectius en defensa fins arribar a la meitat del partit amb un marcador de 37 – 17.

Poca cosa dir de la segona meitat del partit. Els Grocs treballant mantenir i ampliar l’avantatge i els nois de Lliça, intentant seguir el ritme imposat pels locals i no posar les coses massa fàcils als de l’Esportiva. El partit finalitza amb el marcador de 71 – 40.

En el segon partit s’ha jugat a Molins de Rei amb l’Infantil del Manyanet Molins que ha complicat les coses als nois del Maresme tot i que s’ha jugat un partit molt competit i dinàmic, on els nois de l’equip local han guanyat per 89 -77 i obligant als de la UEM a guanyar a el següent partit si volen entrar a la màxima categoria.

Arribem així al tercer i definitiu partit que s’ha jugat a Mataró, al Palau Mora amb l’Infantil del Dental Manresa La Salle que també buscarà la victòria per poder entrar a Nivell A aquesta temporada.

Els Grocs, però, no volen perdre a casa i davant de la seva afició i treballen durant els 40 minuts per decantar el partit cap els seus interessos. El joc local ha tornat a imposar ritme i s’ha mostrat força efectiu en jugades d’atac i una bona defensa que els ha dut a guanyar el partit per 79 – 61 i aconseguir una plaça a la màxima categoria d’Infantil Masculí.

Publicat per
Redacció/Maresme Esport -  Sep 15, 2016  

©Eduard Farinyes