dimarts, 28 de juny del 2016

Esther Murat BRONZE amb Catalunya al Campionat d’Espanya Júnior 3×3 de seleccions

Esther Murat BRONZE amb Catalunya al Campionat d’Espanya Júnior 3×3 de seleccions.

Esther v8La jugadora de la UEM assoleix la medalla de BRONZE amb la Selecció Catalana U18 en el 1r Campionat d’Espanya Júnior 3×3 de seleccions autonòmiques.
L’equip conformat per Esther Murat (UE Mataró), Dèlia Ània (Basket Almeda), Marina Vallès (Femení Sant Adrià) i Laia Solè (Segle XXI) van superar a Castella i Lleó (19-17) i a La Rioja (11-15) a la fase prèvia. A les eliminatòries, la selecció catalana va derrocar a Madrid (18-14) als vuitens de final, a Aragó (15-20) als quarts, i va sucumbir davant Canàries (20-16), a les semifinals, derrota que les va fer combatre per la tercera plaça. El equip va a apuntar-se la tercera posició en tombar Euskadi, per un emocionant 20-19, resultat que va servir per adquirir la medalla de bronze.
La selecció masculina amb Dani García, que es va formar durant diversos anys al planter de la UEM i que segueix molt vinculat per afecció i amistat, va  assoleix la medalla d’OR, en vèncer a la final el planter de Madrid , per 22-20. Prèviament l’equip format per Èric Vila (FC Barcelona), Quim Salvans (Joventut Badalona), Daniel Garcia (CB L’Hospitalet) i Joan Pons (CB i Unió Manresana) va a superar a Balears (17-15), Múrcia (5-21), Euskadi 2 (12-17), Andalusia (21-14) i  Comunitat Valenciana (21-12).
Esther Murat, acabada la seva etapa en el planter, continuarà formant-se al nostre club jugant en l’equip de Copa Catalunya, on ha estat entrenant les 3 temporades anteriors. A més debutarà com 1a entrenadora en equips de formació.
Felicitats Esther. Segueix treballant i segueix lluitant.
Som Grocs !!!
???????????????????????????????esther vvvv