diumenge, 3 de juliol del 2016

Marc Guillem: "marxo amb la sensació de la feina ben feta"

Marc Guillem: "marxo amb la sensació de la feina ben feta"

Marc Guillem ja espera el seu retorn la propera temporada al Palau d'Esports Josep Mora. Aquest cop, però, lluny de la banqueta. Ho farà des de la graderia com aficionat. El perquè de la seva renuncia l'ha explicat als estudis d'm1tv, en l'entrevista de valoració de temporada que ha fet conjuntament aquesta casa i Mataró Ràdio. Amb tan sols una temporada al capdavant del Mataró Feimat, Marc Guillem ha aconseguit deixar marca a l'entitat. Afirma que ell ha recollit la feina feta abans per entrenadors com Joan González o Quique Spà. Però ha estat sota la seva direcció quan la Unió ha pogut lluitar fins últim moment per pujar a EBA. La seva marxa va sorprendre, però el tècnic va veure clar que aquest any no podria comprometre's com voldria. Des de la directiva esperaven que l'etapa de Guillem durés, com a mínim, una temporada més. Tot i així van entendre les explicacions de l'entrenador.
El seu pas per la capital maresmenca el valora positivament, pel que ha après com pel pas endavant que el Mataró ha fet. Amb un peu i mig a EBA, Guillem té moltes ganes de poder anar al Palau la propera temporada per veure, com aficionat, el que fins fa un mes era el seu equip.
El futur immediat de Guillem passa per no estar a una banqueta, tot i que si arriba una oferta que pugui compaginar amb la seva feina, serà molt difícil poder-lo mantenir lluny del parquet.

PUBLICAT PER
http://mataroradio.cat