dimecres, 4 de maig del 2016

El Mataró Feimat pateix però segueix guanyant

Els mataronins, tot i ser superats a l’inici del partit pel Minguella, sumen una nova victòria

mataro-badalona
Els de Marc Guillem no van començar bé el partit, encaixant un parcial de 23 a 13 que deixava clar que, per molt que els locals no s’hi juguessin res, el partit no seria bufar i fer ampolles, en cap cas.
El Minguella va veure com els mataronins reaccionaven al segon quart, amb un grandíssim parcial de 18-29, que els portava al descans dominant el marcador per un sol un punt, 41 a 42, amb una gran actuació de David Romero i Natxo Ariño, com ja acostuma a ser habitual.

El tercer quart marca la diferència

Els grocs van sortir a la segona part disposats a no permetre la sorpresa local, i així mantenir la segona posició a la taula classificatòria. Serratacó i Martin es van sumar a la producció dels mataronins per acabar el tercer quart liderant el marcador per 6 punts, després d’un parcial finalitzat en 16-21.
A l’últim quart, els badalonins van intentar tornar a fer la volta al marcador i així sumar una de les sorpreses de la jornada, però la concentració dels maresmencs als últims minuts va ser suficient per evitar que el partit acabés amb derrota.
Aquesta victòria permet al Mataró Feimat pràcticament assegurar-se la segona plaça del seu grup, a l’espera de l’última jornada.
AE Miguella 80 – 84 UE Mataró Feimat
AE Minguella: López (0), Tomeu (2), Ribo (17), Ibáñez (4), Bufarull (0), López (2), Esteve (6), Villalain (9), Hurtado (22), López (0), Navarro (8) i Méndez (10).
Mataró Feimat: Martín (16), Guallar (4), Serratacó (17), Ysarn (0), Ventura (4), Ariño (15), Romero (18), Tardio (3), Coll (6) i Traver (1).
Parcials: 23-13, 18-29, 16-21 i 23-21