divendres, 13 de maig del 2016

El Mataró Feimat certifica el segon lloc i ja pensa en el play-off

Els unionistes guanyen per 56-49 el CN Terrassa i tanquen un final de temporada espectacular
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 604 lecturesData 09|05|2016 19:50Disminueix lletraAugmenta lletra
Romero (imatge d'arxiu) va ser el més destacat de l'equip
per capgros.com
El Mataró Feimat va certificar diumenge el segon lloc amb una nova victòria, aquest cop a casa davant el CN Terrassa. Els mataronins van sumar la victòria número 24 de la temporada davant un equip de la part baixa de la classificació i ja pensen en el play-off per ascendir a Lliga EBA, on primer hauran d’enfrontar-se al tercer de l’altre grup de Copa Catalunya. Diumenge l’equip no va fer el seu millor enfrontament però va ser suficient per superar els egarencs per 56-49 amb un bon David Romero, que va anotar 14 punts i recollir set rebots.

El matx va ser molt més igualat del que es podia esperar sobre el paper. El Terrassa va competir de tu a tu des d’un primer moment i això va quedar clar en el marcador del primer període: 19-19. La defensa, una de les identitats d’aquest equip mataroní, va fer acte de presència en el segon quart per obrir una petita escletxa abans del descans: 31-26.

Quan semblava que tot estaria fet davant un rival que ja estava per darrera, el Terrassa va sorprendre amb un encert superior en el tercer període, va ajustar el rebot defensiu i va estar inspirat en algun triple per capgirar el marcador (10-16). En el darrer període, els millors homes del Mataró Feimat van fer acte de presència (Ike va acabar amb 11 punts i 10 rebots) per assegurar des de la defensa el matx (només set punts encaixat) i tancar la victòria per 56-49.