dimecres, 27 d’abril del 2016

L’últim quart sentencia al Pasarela Mataró

Les mataronines, que van entrar a l’últim període amb avantatge, no van poder trencar la ratxa

ba fem mataro-st nicolau
Les noies d’Adrià Castejón, conscients que tenien una bona oportunitat per intentar acabar amb la ratxa negativa de resultats, van aconseguir arribar al final del partit amb opcions davant del Grup Barna, però el desgast acumulat, on les 5 titulars van jugar més de 30 minuts (Del Santo i Cordón van disputar-los tots), va evitar que aguantessin el marcador, sumant així una nova derrota.
El partit va començar igualat, una tònica que va es va allargar durant tota la primera part, amb petites diferències entre els dos equips, com bé es veia reflectit al marcador, amb el 15 a 14 al final del primer quart per les locals, i l’empat a 25 al arribar al descans.

Resistència sense premi

A la segona part, entre Del Santo, Cordón i Dixon van aconseguir finalitzar el tercer quart dominant al marcador per tres punts, 37 a 40, fet que feia pensar en una possible victòria mataronina.
Però el cansament acumulat, perquè tal com hem dit abans, gairebé no van poder fer rotacions, va comportar perdre aquell punt de clarividència vital durant el joc i va fer impossible aguantar el marcador fins al final, on es va consumar la derrota per 61 a 54.

Grup Barna 61 - 54 Pasarela Mataró
Grup Barna: González (16), Picornell (5), Torrón (6), Trabal (10), Carbonell (4), Zabalo (4), Casadevall (2), Rodríguez (4), García (7) i Grau (3).
Pasarela Mataró: Gómez (3), Fernández (0), del Santo (15), Hurtado (1), Sordón (15), López (4) i Dixon (16).
Parcials: 15-14, 10-11, 12-15 i 24-14