dimecres, 27 d’abril del 2016

La Sala Cabanyes recull la Creu de Sant Jordi pel centenari d’Els Pastorets de Mataró

Aquest dimarts el president de la Generalitat ha lliurat la distinció a dotze entitats més i 27 personalitats del país

La presidenta de la Sala Cabanyes, Anna Gené, ha rebut aquest dimarts de mans del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la Creu de Sant Jordi. En l’any del centenari de la primera representació d’Els Pastorets de Mataró, la secció teatral del Centre Catòlic ha estat distingida pels cent anys del seu espectacle més popular i “en reconeixement al seu paper integrador i de defensa de la llengua, la cultura i les tradicions catalanes”.

El president de la Generalitat ha lliurat la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i tretze entitats del país. A més de la Sala Cabanyes, associacions com la Fundació Pere Tarrés, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, la Revista de Catalunya o els Lluïsos d’Horta han rebut el reconeixement aquest any.


L’acte s’ha fet al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat i, a més de Puigdemont, l’han presidit la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el conseller de Cultura, Santi Vila. Diversos consellers del govern de la Generalitat han assistit a la cerimònia.