dimecres, 6 d’abril del 2016

El Feimat Mataró no afluixa

Els mataronins sumen una nova victòria que els deixa molt a prop de la classificació matemàtica per la post-temporada.
mataro-badalona
Els de Marc Guillem van sortir disposats a sumar una nova victòria a Cerdanyola, i de bon inici ja dominaven el partit, on al final del primer quart el marcador era de 12 a 16 pels mataronins. Els locals, però, conscients del què es jugaven, no van abaixar els braços i després d’un segon període bastant erràtic (empat a 12) els dos equips arribaven al descans amb un resultat de 24 a 28.
A la represa, el conjunt del Vallès va aprofitar certa fase desconcert mataroní per voltar el marcador i arribar al final del període dominant per 4 punts, 42 a 38.

Reacció mataronina a l’últim quart

Va ser a l’últim quart quan els grocs, liderats per un gran Romero sota els cèrcols (amb 20 punts i 14 rebots), van recuperar el nivell de joc demostrat a les últimes jornades per tornar a capgirar el marcador i endur-se la victòria per 59 a 63.
Aquesta victòria, fa que els maresmencs igualin amb Sant Josep i agafin tres victòries de diferència amb els seus perseguidors, quan tan sols queden 5 jornades per disputar-se, deixant a tocar l’accés a la post temporada.

CB Cerdanyola al Dia 59 – 63 Feimat Mataró
CB Cerdanyola: García (6), González (2), Salat (4), Domènech (13), Tena (14), Fabregat (1), Jané (4), Villadelprat (5) i Forné (10)
Feimat Mataró: Aguirrezabala (15), Guallar (0), Serrataco (4), Costa (5), Ysarn (7), Ventura (3), Ariño (9), Romero (20) i Tardío (0)
Parcials: 12-16, 12-12, 18-10, 17-25