dimarts, 5 d’abril del 2016

El Pasarela no té opcions a Cerdanyola

Les mataronines cauen de manera contundent i segueixen sense acabar amb la ratxa de derrotes

Mataro-cerdanyola
Les noies d’Adrià Castejón no van tenir opcions reals de victòria a Cerdanyola, tot i mantenir-se dins del partit durant tota la primera part (26 a 20), marcat pel pobre encert en situacions de tir d’ambdós equips, van caure de manera contundent a la segona part, on un parcial de 18-5 va resultar una llosa massa gran, per acabar finalitzant el partit amb un marcador que reflectia el que s’havia vist a la pista, 56 a 39.
Sheila Dixon, el referent del conjunt mataroní, va tenir un mal dia en la faceta ofensiva, i només va sumar 2 cistelles dels 14 intents que va provar (i 2 de 4 en tirs lliures) i només Carolina del Santo i Teresa Gómez van mantenir el nivell per part de les grogues que, com a premi de consolació, es van adjudicar l’últim període per 12-14.
Les mataronines, que ara mateix només tenen una victòria de marge sobre el grup dels tres cuers de la categoria, tindran una oportunitat de redempció en majúscules aquest diumenge a la tarda contra el líder de la categoria, el Joventut les Corts, que només ha encaixat dues derrotes en aquesta segona fase.
CBF Cerdanyola 56 - 39 Pasarela Mataró
CBF Cerdanyola: García (3), García (0), Pérez (8), Jiménez (2), Madueño (2), Marcelo (6), Arbizu (10), Molina (2), Casademont (9) i Pérez (14)
Pasarela Mataró: Gómez (11), Rodriiguez (5), Murat (1), Del Santo (9), Hurtado (2), Cordón (2), López (2), Dixon (7), Zori (0) i Moreno (0)
Parcials: 14-8, 12-12, 18-5 i 12-14