dimecres, 3 de febrer del 2016

Un Pasarela Mataró imparable suma el sisè triomf consecutiu

Les mataronines guanyen 56-63 el Granollers i mantenen el quart lloc a l'espera d'alguna errada dels equips que persegueix
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 205 lecturesData 01|02|2016 18:32Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
El Pasarela Mataró està imparable. El conjunt que dirigeix Adrià Castejón va imposar-se diumenge al Granollers per 56-63 i suma ja sis victòries de manera consecutiva. El jove equip unionista es troba quart amb 11 victòries, dues de marge respecte les perseguidores i a una només del tercer classificat. L'equip, en clara línia ascendent i amb bons resultats davant els rivals del seu grup a la fase d'ascens, segueix creixent setmana rere setmana i no se sap on estarà el seu sostre.

El partit amb el Granollers era important, ja que les vallesanes són sisenes i un triomf les hauria acostat a les mataronines. Després d'un primer parcial igualat (10-8), el Platges va trencar el marcador amb un 10-18 fruit de l'encert anotador de les mataronines, entre elles Del Santo Hurtado amb deu punts cadascuna.

L'equip va saber mantenir aquest avantage en la segona part, on també va encertar algun triple letal (6 de 15) en moments clau. Això sí, va ser sota la pintura on l'equip va sentenciar el partit davant un Granollers que no aconseguia acostar-se en el tercer període (17-16).  En el darrer, la gestió del marcador va ser clau per emportar-se una nova victòria.