dilluns, 1 de febrer del 2016

Granollers 56 – Pasarela Mataró 63.



Sisena victòria consecutiva del Pasarela Mataró i aquest cop en una altre pista complicada com es la del CB Granollers, que es jugava en aquest partit classificar-se en el grup de l’elit de Copa Catalunya. El Granollers en la primera volta havia superat al Pasarela en el Palau de 4 punts i amb aquest resultat les noies de l’Adrià Castejón, milloren l’averatge particular amb l’equip del Vallés.
No ha estat gens fàcil imposar-se a les vallenques, que compten en les seves files amb dues ex-jugadores de la UEM, com son la Desire Cejudo i la jugadora nord-americana Gianna Woods, jugadores referents en el joc exterior i interior del Granollers, però que al final han hagut de claudicar davant l’empenta, coratge i desig de victòria de les nostres veritables “guerreres”, que un cop més han demostrat que amb treball d’equip, il·lusió i companyonia, es poden aconseguir els reptes que es van fixar al inici del campionat.
Enhorabona a tot l’equip, jugadores, entrenadors, delegats, fissió i seguidors, per l’excel·lent treball dut a terme en aquest primer tram del campionat. Ara toca gaudir-lo i seguir així en la segona fase per la disputa del títol del campionat Català.