dimecres, 3 de febrer del 2016

Derrota inesperada del Mataró Feimat a casa

Els unionistes perden 68-70 amb el Castellar i fan un pas enrere respecte
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 327 lecturesData 01|02|2016 11:48Disminueix lletraAugmenta lletra
Imatge d'arxiu d'un partit al Josep Mora
per capgros.com
Mataró Feimat
Ike (6), Serratacó (8), Costa (7), Rafa (5), Romero (14) - cinc inicial- Martín (9), Ventura, Ariño (7), Tardío (11), Osayande (1) i Traver.

Pas enrere del Mataró Feimat, que diumenge tenia una bona ocasió per mantenir el ritme dels dos primers classificats i va acabar perdent per dos punts davant el Castellar, un equip allunyat de les aspiracions dels unionistes. Els mataronins van claudicar 68-70 un enfrontament que els deixa tercers, però amb Sant Josep i Sant Adrià escapant-se de dues victòries. D'altra banda, el Vic empata al tercer lloc amb el Mataró Feimat després de vèncer al Mataró Parc Boet en el seu partit.

El partit va estar en un primer moment en mans del Mataró Feimat, que va dominar els primers compassos i va marzar amb un 16-12 favorable al marcador. Però al segon període tot va canviar, amb un Castellar molt inspirat que va anotar més de vint punts, va capirar el marcador i va marxar amb 29-33 als vestuaris.

A la represa, després d'uns primers minuts de domini dels visitants, el Feimat va despertar i entre el tercer període i l'inici del darrer va clavar un parcial de 9-0 que el posava per davant al marcador amb 52-51. Malgrat això, la reacció del Castellar va ser igualment letal: 10-0 i canvi de tornes. El tram final va estar molt ajustat però el Mataró no va arribar a temps i va encaixar la segona derrota de la temporada.

publicat per
www.capgros.com