dijous, 4 de febrer del 2016

Concurs de relats

Concurs de relats
Des del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa us animem a participar a la quarta edició del concurs de relats amb narracions originals inèdites i de temàtica lliure que hauran d’incloure elements relacionats amb l’energia, el medi ambient, la història del gas o el patrimoni industrial.


Les obres podran presentar-se en castellà, català o gallec i l’extensió no podrà superar les 2.500 paraules. El termini per a la recepció de relats finalitza el proper 15 de març.
S’han establert dues categories: Joves Escriptors, per a joves de 15 a 17 anys, i General, a partir dels 18 anys.
El lliurament de premis tindrà lloc el proper 21 d’abril a l’Auditori de la Fundació Gas Natural Fenosa. El jurat del Concurs de Relats premiarà dos treballs de cada categoria. Per a la categoria General, el guanyador rebrà un portàtil convertible i el finalista, una tauleta electrònica. Per a la categoria Joves Escriptors, el guanyador rebrà una tauleta electrònica i el finalista, un lector de llibres electrònic.
Podeu consultar les bases complertes a  http://bit.ly/1OZEYsk

A més, si fas un "M'agrada" al nostre Facebook tindràs l'oportunitat de venir gratuïtament a una activitat del mes de febrer i els tres primers guanyaran un paxCatalunya Experience, per a descubrir el país a través de 770 experiencias a triar.