dimecres, 24 de febrer del 2016

El Mataró Feimat guanya a casa i segueix el ritme dels dos primers

publicat perwww.capgros.com


Triomf per 78-64 que suposa la quinzena victòria en 20 jornades
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 355 lecturesData 22|02|2016 22:42Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com 
fotos Daniel Ferrer
El Mataró Feimat segueix a un gran ritme i demostrant que vol estar en la fase d'ascens a Lliga EBA. Els de Marc Guillem tenien un partit complicat diumenge passat a casa davant el Llosa Artés, ubicat a la part mitja alta de la classificació. Els unionistes no van donar el seu braç a tòrcer i en un enfrontament molt seriós es van imposar per 78-64 que els permet seguir a una victòria dels dos primers (el Sant Andreu amb un partit menys, això sí) i tenir el marge d'un triomf respecte els seus perseguidors: Vic i Boet. Els de la Plana han superat als taronges per millor bàsquet avarage després de tombar 90-36 al Sedis Hydrology.

Els mataronins van dominar gràcies a un primer parcial que va encarrilar el partit: 22-15. Les forces es van igualar en el segon període, però el Mataró Feimat va tornar a prémer l'accelerador en el tercer quart i va obrir un forat que va saber gestionar en el tram final. Bon partit de Serratacó amb 22 punts, 8 rebots i 30 de valoració, molt precís en el tir i gairebé sense errors. Els unionistes van recollir gairebé el doble de rebots (39 per 21 dels visitants) i això va ser letal per a les aspiracions de l'Artés.

El proper compromís del Mataró Feimat serà el dissabte (19.30h) a la pista del Sant Cugat, un equip que es troba a la mitja taula amb deu victòries i deu derrotes.