dimecres, 24 de febrer del 2016

El Pasarela Mataró comença amb bon peu la segona fase

Les mataronines guanyen 61-48 al Cerdanyola i es col·loquen sisenes, a una sola victòria del quart classificat
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 162 lecturesData 22|02|2016 22:40Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
fotos Daniel Ferrer
El Pasarela Mataró va començar diumenge amb bon peu la seva participació a la segona fase de la Copa Catalunya, que dóna dret a lluitar per l'ascens a Lliga Femenina 2. Les mataronines van guanyar al Cerdanyola per 61-48, fet que els hi permet començar aquest tram en sisè lloc (en aquest tram només es compten els resultats de la primera fase aconseguits entre els equips del grup que han passat en aquesta segona fase). L'equip es troba a només una victòria del quart classificat, pel que té opcions d'intentar lluitar entre els millors equips de la categoria.

El partit de les mataronines va estar marcat per un segon període letal després de l'avís de les vallesanes en el primer període. En els minuts inicials les de Cerdanyola van sorprendre i van imposar-se per 9-15. La reacció no es faria esperar, i comandades per una gran Molina (10 punts, 10 rebots) es va capgirar amb un contundent 23-8 que donava avantatge a les unionistes al descans. El tercer quart va ser pel Passarela, que va saber jugar amb els nervis de les visitants per ampliar distància (17-9) i deixar-ho tot sentenciat de cara al darrer període, on finalment es va tancar el triomf per 61-48.

El proper compromís serà el diumenge (19.30h) a la pista del Joventut Les Corts, un dels equips més forts del grup amb un bagatge de set victòries i dues derrotes. es reviurà un duel que era ja un clàssic fa algunes temporades enrere.