dijous, 19 de novembre del 2015

El Mataró Feimat perd a la pista del líder

Els grocs van perdre 79-67 davant el Sant Josep de Badalona

El Mataró Feimat va patir la segona derrota de la temporada a la pista del Sant Josep de Badalona, el líder de la categoria que després de 9 jornades de lliga encara no coneix la derrota. El conjunt mataroní va perdre 79-67 davant un rival que va anar de menys a més i que va estar més encertat des de la línia de tres davant un Mataró que només va anotar 3 triples de 25 intents.

El matx va començar molt bé pels interessos mataronins amb un parcial de 0-6, però a mesura que van anar passant els minuts, els locals van millorar i al final del quart el resultat era de 16-19. En el segon quart els badalonins van començar a anotar amb més facilitat davant d'un Mataró erràtic en el tir. Al descans el resultat era de 37-32.

El tercer quart va ser màxima igualtat, i tot i que els de casa van intentar marxar en el marcador, el conjunt groc no es va arronsar i va continuar el ritme anotador dels locals. El matx seguia obert, però els grocs no podien retallar diferències davant un Sant Josep que va tirar d’ofici en el darrer quart per emportar-se la victòria i continua invicte.

SANT JOSEP - MATARÓ FEIMAT 79-67

MATARÓ: Jordi Costa (8), Santi Serrataco (6), Iker Guallar (2), Ferran Tardio (2), Amen Osayande (4) cinc inicial; David Romero (15), Sergi Ventura (7), Rafa Prats, Nacho Ariño (17), Colomé (6), Traver,

MARCADOR: 16-19, 37-32, 58-50, 79-67.