dimecres, 18 de novembre del 2015

Derrota del Mataró Feimat davant l’imbatut líder de la categoria

17 de novembre de 2015

Els mataronins perden 79-67 davant un Sant Josep molt fort en el rebot

El Mataró Feimat va perdre a la pista del Sant Josep, intractable líder que segueix imbatut en lliga. Els mataronins  ho van intentar durant bona part del partit, però després d’un primer parcial esperançador (16-19) els de Badalona van capgirar el marcador amb un parcial de 8-0 que els posava per davant: 26-22. El Mataró Feimat va haver d’anar a remolc des de llavors, i va veure com els avantatges de vuit punts es mantenien favorables al Sant Josep al final del tercer quart. En el darrer es van eixamplar fins el 79-67 final.

El partit dels locals va estar marcat per el gran número de rebots defensius que van agafar -més de trenta- davant un Mataró Feimat que no va estar encertat en el tir exterior, només 3 de 25, i que va tenir en Romero i Ariño els seus dos millors homes amb 15 i 17 punts respectivament, malgrat que no van estar tant encertats com en el derbi dara fa una setmana (Ariño, sense anar més lluny, només va fer un triple de set intents).