El Mataró Feimat suma la tercera victòria consecutiva de la temporada

5 octubre de 2015

Els unionistes s'imposen a la complicada pista del Círcol Catòlic de Badalona i segueixen invictes

Victòria treballada per 69-72

El Mataró Feimat va aconseguir el cap de setmana passat la tercera victòria consecutiva de la temporada en tres jornades. Els unionistes sembla que volen confirmar les expectatives que s'havien autoimposat en la presentació del nou patrocinador al juliol i de moment compleixen previsions. El tercer triomf, a més, és tot un avís a navegants per haver-se aconseguit a la pista del Círcol Catòlic de Badalona, un rival complicat que està cridat a estar a la zona alta. El mèrit d'aquest inici, a més, és el d'haver jugat dos partits ja fora de casa.

El partit va començar amb uns badalonins sortint a mossegar i demostrant que volen fer de la pista de la Plana un fortí. El joc fort dels locals van valer perquè al primer quart els unionistes perdessin per 19-10. El resultat, però, va començar a reduir-se en el segon quart. El Mataró Feimat no estava gaire encertat en els triples durant la primera part, però es va fer fort sota la pintura i al descans només perdien 35-30. Quedava molta feina per fer.

Va ser a la represa quan els de Guillem van aixecar el vol. Tot i fiar massa atacs al triple, en aquesta meitat l'encert va pujar molt més (cinc dels sis triples transformats van ser en aquest tram de partit) i això va permetre els mataronins acabar el tercer quart 53-55 i encarar el darrer període amb garanties. L'equip va estar molt fort en el rebot defensiu i va recollir alguns rebots en atac clau (8 per 4 del Círcol) que van permetre mantenir l'avantatge i emportar-se el triomf final per 69-72.

Gran paper de Natxo Ariño amb 16 punts, ben acompanyat per Jordi Costa (també 16 punts i 8 rebots) i per David Romero (13 punts, 7 rebots).