dimecres, 7 d’octubre del 2015

Primera victòria del femení del Platges de Mataró

5 d'octubre de 2015

L’equip entrenat per Adrià Castejón va guanyar 45-53 a la pista del Sant Nicolau

A la tercera va la vençuda. Això és el que devien pensar les jugadores del Platges de Mataró després de guanyar 45-53 a la pista del Sant Nicolau de Sabadell. Després d’escapar-se en el darrer quart el triomf en els dos primers partits de lliga, aquest cop la sort va somriure a les grogues que es van emportar la primera victòria de la temporada davant d'un equip que continua sense guanyar.

Després d’un primer quart molt igualat que va acabar amb empat a 13, les mataronines van posar la directa en el segon període i van marxar al descans guanyant 18-26. Però a la represa l’equip mataroní es va encallar en atac i va veure com al final del tercer període les locals s’acostaven a només un punt en el marcador (34-35). En els darrers minuts el Platges va recuperar l’efectivitat en atac i amb una gran defensa es va acabar aconseguint el triomf 45-53.