dimarts, 6 d’octubre del 2015

El Sènior Femení de Copa Cataluya guanya al camp de CE Sant Nicolau.

El sènior femení disputava el seu tercer partit de la temporada la difícil pista del Sant Nicolau, equip que ara per ara conta amb la MVP de la competició (23 Valoració mitjana) Aina Vendrell.
L’equip començava neguitós en la seva defensa però encertat en el seu tir exterior, Teresa Gomez amb dos triples en aquest primer Round establia la igualtat en el marcador responent a les constants envestides de Negrebetska que es perfilava com un punyal difícil d’aturar per les mataronines.
El segon quart s’iniciava amb unes bones defenses de les grogues que unides al seu poder interior començaven a establir les primeres avantatges, Sant Nicolau no marxava del partit i la seva persistència en el rebot ofensiu les aguanta, tot i això el bon treball i ordre de les de Mataró les alçà amb 8 punts d’avantatge.
El tercer quart no començà de manera favorable per a les grogues, un triple de 8 metres de Negrebetska retallava distancies, acció seguida d’una pèrdua groga i una ràpida transició que feia que els 8 punts s’esborressin en poc més d’un minut de joc. Les de Mataró es van saber sobreposar a la situació van tornar a l’ordre i un darrer parcial de 4-0 comandat per Sara Fernández les mantenia 1 punt a dalt a l’electrònic.
El darrer parcial començava de manera immillorable per les grogues bones defenses que bloquejaven l’atac Sabadellenc, Dixon apareixia per a robar dues pilotes i acabar dos contraatacs consecutius que obrien una curta però psicològicament important escletxa en el lluminós. Aleshores va apareixia Aina pels Sabadellencs que va tornar l’igualtat al marcador amb cistelles inversemblants culminades amb un 2+1 a 6 metres. Pressió de les de Sabadell que no va fer embogir a les maresmenques que van trobar de nou en Sara Fernández el seu referent ofensiu. Les interiors continuaven percudint i Cordón es sumava amb un triple que pràcticament sentenciava el matx.
Bon partit i esforç de totes les jugadores que els ha de servir per a guanyar confiança de cara als propers enfrontaments.